De beelden van week 22

Calme la toux. Ik ben benieuwd. #hoestuzelfwakkerMijn leven wordt momenteel gedomineerd door de verschrikkelijkste hoest die ik al ooit heb gehad en al twee weken hardnekkig aanhoudt. In het weekend haalde ik deze siroop (die iets lijkt te helpen) maar ’t kwaad was al geschied en ik vermoed een gekneusde rib. Met als gevolg dat ik nu niet alleen wakker word van hoestaanvallen (hoewel minder) maar nu ook van de pijn als ik eender hoe durf gaan liggen. De onderbroken nachten beginnen hun tol te eisen en ik heb niks dan respect voor ouders met niet-doorslapende kinderen. Diep respect. *gaap* Ik zou in slaap kunnen vallen waar ik loop.
Gemaakt/gehaakt als cadeau voor mijn tante-de-lerares, inclusief voorraad rode stylo's. #haakprojectHet was verder een vrij saaie week, ik ben niet buiten gekomen na ’t werk, en had zo tijd zat om dit haakprojectje af te werken, een cadeautje voor mijn tante.
De 5-jaarlijkse Bergskes-foto. #familymatters #familieHoogtepunt van de week was het verjaardagsfeestje van tante, waartijdens de vijfjaarlijkse familiefoto werd genomen door mij of beter mijn camera op een statief. Er zitten superleuke foto’s bij, al zie je (volgens mij) keihard hoe slecht ik in mijn vel zit; ik vind mezelf op elke foto veel te dik. Hoedanook, dat is mijn eigen schuld en ik ga het de foto’s niet laten verpesten, nah.
Hier laat ik je los... #leentuin #pompoenbabietjesZondag keerde ik terug naar tante, om mijn drie pompoenbabietjes hun definitieve thuis te geven, inclusief bescherming tegen soms iets te enthousiaste hond Kaatje en tegen slakken. Het is dat mijn tante niet naast de deur woont of ik zou elke dag gaan piepen naar hun vorderingen!

4 thoughts on “De beelden van week 22

  1. Oh, mooi wat je gehaakt hebt voor je tante!
    Spannend ook wel die pompoenen, al helemaal als je er niet zelf regelmatig naar kan kijken he 🙂

    Veel beterschap met de hoest en de rib!

  2. Ah toch de pompoenen in volle grond, ik vroeg het me al af hoe je die slingerplant op je terrasje zou kunnen houden 😉

Reacties zijn gesloten.