Shoplogje april 2015

Maandelijks blik ik terug op mijn persoonlijke uitgaves in een shoplogje, in de hoop zo wat meer greep te krijgen op mijn geld en het te spenderen aan de dingen waar ik echt blij van word.

April vloog voorbij. Zo snel dat ik niet de kans kreeg om veel uit te geven!

accessoires
Ik kon het niet laten. #shopbuit #kruidvat #latergram
Ik kocht twee potjes nagellak. Als ik stress heb, stort ik mij op het shoppen, dat is al jaren zo. Gelukkig kon ik mij inhouden! En topcoats, daar heb ik er nog niet zoveel van. Of eender welk excuus.
Vandaag in de fietstas. Met zeer veel dank aan @david_spin πŸ˜€ #opdefietsOok kocht ik een fietstas van den Aldi, die is al keigoe van pas gekomen (en stond al een tijdje op mijn verlanglijstje). Om tomatenplantjes te vervoeren, bijvoorbeeld.

clothes
Gekocht en gekregen in Maastricht! #shopping
Twee paar Happy Socks omdat ik het niet kon laten, en die sokken de kracht hebben om me helemaal te doen opvrolijken.
(De andere spulletjes op de foto waren of gratis, of van een ander budget: koekjes, Rivella en een Nijntjes-cadeautje voor Afrodites baby.)

F&B
Een paar bescheiden hapjes tussendoor, maar geen grote bedragen.

uitjes
Eentje voor de collectie. #bruggenliefde #maastricht #latergram
Er moest een ticket gekocht worden voor het dansoptreden van mijn zus in mei (14 euro om naar een bende kleine kinderen te kijken, argh) en er was het weekendje Maastricht waarvoor gelukkig een deel van het geld pas in mei moest worden betaald.

verlanglijstje
Omdat het een vrij povere maand was, heb ik toch weer een klein bedragje opzij kunnen zetten!
Hier kan je het volledige lijstje terugvinden.

En u? Hebt u een collectie topcoats? Of Happy Socks?

16 thoughts on “Shoplogje april 2015

  1. Argh, Onlangs ook €16 uitgegeven om naar het turnoptreden van de zus te gaan. Hoe goed ze het ook kan, de kleine kindjes bakken er uiteraard niets van. Hoewel ik die namiddag haatte, mijn content zusje maakte eigenlijk alles goed πŸ™‚

    1. Ja, daarom doe ik het ook: omdat ik wel trots ben als ik haar daar zie dansen. En uiteindelijk maken we (mijn tante en ik) het ook wel gezellig samen πŸ™‚

  2. Oeh, leuke fietstas seg!
    En die happy socks zien er zo vrolijk uit, dat ik begin te twijfelen of mijn zeer praktische, maar toch wel saaie zwarte stapel misschien toch niet een beetje kleur kan gebruiken πŸ™‚

  3. Ik heb hier een hele reeks nagellak staan… en te weinig nagels om ze te lakken… domme toch, ik kan het ook niet laten om iedere keer een potteke mee te brengen. En ja, zo een top coat met vlokjes zou ik ook wel graag willen…

  4. Hmm, er is precies deze ochtend iets misgegaan met mijn reacties op dit en het volgende bericht. Nog eens een poging dus, al wilde ik eigenlijk vooral zeggen dat ik je nieuwe fietstas heel mooi vind! Een aankoop ook waar je veel aan gaat hebben, denk ik.

  5. Wel ik ben geen fan van die topcoats, ik blijf heel saai op dat gebied,…staat me ook niet vind ik, maar dat kan het gevolg van mijn hoofd zijn :-), maar ik weet dat jij mooie nagels hebt en dat is al een wereld van verschil,..

Reacties zijn gesloten.