De beelden van week 15

Deze week op de planning. #readathonHet was readathon-week, en mijn doel was om de Harry Potters te lezen, zo ver als ik zou raken.
De zetel, Harry Potter en ik, wij gaan vechten tegen het virus. #ziekteverdelgersIk had nooit verwacht dat ik ze alle zeven zou kunnen lezen, maar het lot hielp me een handje door me aan te vallen met een virusgewijze infectie waardoor ik de ganse week aan de zetel zat gekluisterd met geen fluitje energie, behalve om te lezen, lezen, lezen.
Lichtpuntjes. Al heb ik constant het gevoel dat er één of ander fabeldier uit tevoorschijn gaat springen, of dat ze tegen me gaan beginnen praten, na vijf Harry Potters op vier dagen. #lentegevoel #readathonEn om naar mijn tuintje te kijken. Al die kleurtjes, dat is toch om o zo happy van te worden!
Patje was er ook. #ilovethe90s #latergramHet weekend stond in teken van I love the 90’s (en de Harry Potter-finale) in Hasselt met het vriendengroepje van het lief. We gingen eerst uit eten in het restaurant naast de Versuz, want dat ligt naast de Ethias Arena (en Plopsaland ligt er ook nog ergens tussen). De avond bestond uit optredens van vergane glorie (Peter André! 2 Fabiola! Virtual Zone!) aan elkaar gelijmd door DJ Ward met enkel en alleen 90’s hits. Het was leuk, maar soms een beetje triest, want de optredende artiesten worden er natuurlijk niet jonger op. Om één uur kuisten we onze schup af samen met Penelope en Odys, die ook in Hasselt overnachtten.
16936159328_d8a5ec0ee3_zZondag gingen we na het uitchecken meteen naar huis (na een kort ommetje naar een bakker), zodat we Hasselt niet gezien hebben en op de middag al thuis waren. Bedoeling was normaal om zaterdag een namiddagje door te brengen in de stad, maar ik voelde me nog te ziek en bovendien was het weer er ook niet naar.
Het werd nog een productieve zondagnamiddag: badkamer opgeruimd, beetje blogs lezen, de was, de strijk. Over de kater wil ik het niet hebben.

13 thoughts on “De beelden van week 15

  1. Jammer dat er een ziekte voor nodig was, maar 7 Harry Potters op één week lezen, petje af! Ik ga ze dit weekend in België halen, maar ’t zal een beetje langer duren dan bij jou denk ik 🙂

    En ik ben jaloers op uw bloemetjes! Hier zijn ze nu pas langzaam aan het uitkomen, al is dat misschien vooral onze eigen fout, want we vergaten ze te planten op het einde van de herfst en deden dat pas begin maart. Oepsie 🙂

Reacties zijn gesloten.