5 dingen die mij gelukkig maken

Ik was stiekem aan het hopen dat dit stokje aan mij voorbij zou gaan want zoals dat gaat ben ik gewoon elke keer schandalig laat met het invullen van die dingen. Iemand moest het echter mijn richting uitgooien – tegen die tijd had hij ook gewoon niet veel keus meer aangezien bijna iedereen al aan de beurt was geweest – en ik ben niet zo ondankbaar dat ik zulke gebaren negeer. Ha nee, zo zijn we niet opgevoed hé. En feitelijk is dit soort stokjes wel goed om je af en toe met de neus op de feiten te duwen: mens, ge hebt alles in uw leven om gelukkig te zijn!

Dus ziehier, de vijf dingen die mij gelukkig, of eerder content maken:

Herfstwandeling part 2. We deden 17,7 km met start aan kasteel van Horst en als hoogtepunt het prachtige Walenbos.

De herfst. Een stevige wandeling met blauwe lucht en alle kleurtjes van de herfst, diep de geuren opsnuiven van een afstervend bos, ik zou bijna kunnen huppelen ware het niet voor alle modder die de paden moeilijk doorhuppelbaar maakt. Love it. Daarna lekker cocoonen: een heet bad, een warme chocomelk met Bailey’s, onder een dekentje in de zetel, kaarsjes aan, een goed boek erbij… Voor mij had dat gerust een heel jaar zo mogen zijn.

DSC_0842

Zwitserland. Ja. Dat hoeft geen verdere uitleg, denk ik. Zucht. Heimwee.

14634182654_15248573a5_o

Op stap gaan met het lief: uit eten in een goed restaurant, een cinemake doen, rondwandelen in vreemde steden, trektochten maken, you name it. Alles wat wij met z’n tweetjes ondernemen vind ik heerlijk.

14592628488_fa248d1869_o

Een (goed) boek uitlezen. Nu ja, ook het lezen zelf, natuurlijk. Maar er eentje uitlezen geeft me meestal een gevoel van voldoening. Enerzijds is het jammer dat ik afscheid moet nemen van de personages, anderzijds kan ik nu alweer een boek schrappen van mijn ellenlange to read lijst.

Deze avond #opdefiets, ja we werken tegenwoordig van zonsopgang tot -ondergang. #sunset #nofilter

Verse lakens. Vooral witte lakens: ons wit wasmiddel ruikt namelijk heerlijk fris. Om dan ’s avonds onder zo’n vers dekbed te kunnen kruipen, een zalig gevoel. Nog leuker is het om onder een dik donsdeken te kruipen als het vriest. Het raam op een kier en lekker diep weggedoken naar dromenland afreizen.

En u? Waar wordt u gelukkig van?

7 thoughts on “5 dingen die mij gelukkig maken

  1. Verse lakens is de topper en ik merk dat ook op dat het wasmiddel voor de witte was beter ruikt dan die van de gekleurde was,….dat is iets om aan te kaarten bij de producenten :-). En herfst, dat mag inderdaad heel het jaar 🙂 🙂

  2. Stom genoeg zou ik het uit mijzelf nooit gezegd hebben maar nu jij begint over de verse lakens besef ik me dat ik daar idd heel blij van kan worden, dan slaap ik extra lekker 🙂

  3. Wandelen, boeken, op stap met het lief… zalig! 🙂
    En inderdaad, we hebben veel in ons leventje om gelukkig te zijn!

Reacties zijn gesloten.