De 6 Instagrams van week 19

We hebben gisteren ook n beetje geshopt. Ahum.Er was uiteraard nog meer Parijsgewijs geflaneer tijdens mijn zelfgedoopt verjaardagsweekend. En een beetje geshop. En zo.

Dat ik altijd scheve landschapsfoto's trek. #latergramOm het verjaardagsweekend goed af te sluiten, ging ik nog een dagje naar Brussel met Tita. Waarover later meer.

And so it begins. #readathonMaandag werd het startschot gegeven voor de allereerste Readathon. Hoe dat afloopt, leest u vast en zeker later.

Woehoew!! Het ideale excuus om plantjes te gaan kopen :) #aveveIk kreeg bezoek van de Aveve voor mijn balkontuintje (dat er trouwens niet uitziet zo op ’t eind van het seizoen). Wat er met dat interview gaat gebeuren, geen idee, maar ik hield er wel een schoon kadootje aan over. Hoog tijd om bloembollen en viooltjes in te slaan!

Morgenvroeg beginnen we er terug aan, op hoop van zegen. #starttorun #ochtendstondIk deed nog eens een looppoging. Het ging goed maar tot twee dagen daarna deden mijn knieën weer zeer. Ik heb veel goesting om mijn dure, nutteloze schoenen in de Dijle te gaan smijten. I’ve had it!

Wij kweken onze eigen dierentuin. #atworkOp ’t werk hebben we al een kleine zoo. Het babygrizzlybeertje is mijn prestatie. Woehoew!

17 thoughts on “De 6 Instagrams van week 19

  1. Ik dacht ook al. Maar blijkbaar weten ze nog niet goed wat ze met al hun interviews gaan doen. Als ze er iets mee gaan doen, gaan ze TIJDENS het seizoen terugkomen, ik dacht ook, allez dan!!

  1. Hehe 🙂 een bedeltje voor aan mijn armband, van een valiesje (met ‘Parijs’ op), want het Eiffeltorentje was lelijk (met een hartje aan!) en misschien ook iets té specifiek (als ik van elke stad een bedeltje moet kopen heb ik veel armbandjes nodig), vandaar het valiesje (omdat we graag op reis gaan).

   1. Wat leuk!! Ik kan geen Pandora-winkel passeren of ik sta te staren naar al het moois in de etalage… mijn eigen Pandora armband zal er ooit wel eens komen!

    1. Gewoon aan beginnen als je het echt leuk vindt 🙂 Het armbandje zelf hoeft trouwens niet per se Pandora te zijn: het mijne is van Tedora, een Italiaans merk, iets minder fancy misschien maar wel goedkoper. Gekocht op vakantie 🙂 Er hangen bedeltjes aan van Tedora, Memua, Pandora en ook nog een onbekend merk. Wat het in totaal al gekost heeft wil ik eigenlijk niet weten.

  1. Voor elke 100 supportissues die onze supportdienst aanmaakt, komt er een diertje bij 🙂 En om de beurt mag er een supportmedewerker een diertje kiezen. Ik vond dat babygrizzly’tje wel schattig 🙂

  2. Ah en de kniepijn… Huisarts zei eerst: platvoeten, dus ik steunzolen, maar dat heeft dus niets geholpen (integendeel), nu zijn ze “overbelast” en moet ik “rusten”. Ik zie wel na de winter, dan begin ik terug met lopen, van zodra ik IETS voel vraag ik haar om een doorverzijzing naar een specialist. Nu ben ik het beu en in de winter loop ik toch nooit…

  1. Ik heb sowieso platvoeten dus sowieso steunzolen nodig. En eerlijk ik draag die schoenen nog amper… en nu heb ik een goed excuus om die grote kuis te houden.

Reacties zijn gesloten.