De 7 Instagrams van week 18

Dat verjaardagsfeestje 1 goed meegevallen is.Verjaardagsfeestje 1 met pistoleetjes en pana cotta en bloemetjes (preverjaardagskadootje van het lief) en de schoonfamilie en mijn ouders en Zus.

Moet er nog soep zijn? #kookzondag

Kookzondag. Een paar liter maaltijdsoep gemaakt. De diepvries zit weer lekker vol!

Het was ook een klein beetje #leeszondag. #inthesun

Ook een klein beetje leeszondag omdat ik tussendoor een uurtje tijd vond om in het zonnetje te gaan zitten.

Voor leveninleuven.be pizza gaan proeven bij een hobbykok van thuisafgehaald.be - er zijn ergere dingen op een maandagavond.

Te gast bij een gepassioneerde pizzahobbykok, en als gevolg te veel pizza gegeten. Overheerlijke pizza, that was.

Middagleespauze op een herfstbankje. #genieten

Mijn middagpauze gebruikt om op een bankje in een parkje wat te gaan lezen. Dat ik dat nog nooit eerder heb gedaan!

#afterworkparty met gratis cava!

Woensdag verjaardagsfeestje nummer 2 in de vorm van een afterwork party in het Musicafé, inclusief gratis cava en de vrienden van het lief en goeie muziek en ‘happy birthday’ om middernacht.

Die Parijzenaars en toeristenkitsch. Tja. #bynight

En toen was er mijn verjaardagsweekend in Parijs. Woehoew! Deze prachtige stad staat nu bij op de lijst ‘steden waar we ooit willen wonen’. Yes.

10 thoughts on “De 7 Instagrams van week 18

  1. Doe jij van die opgevulde pasta in jouw soep? Ik weet nooit de naam van die dingen, wij noemen het altijd “kroelies”, waarom? Geen idee, het is er zo van gekomen.

  2. Wanneer zet je eens een receptje van een maaltijdsoep, dat zie ik wel zitten.
    Ik ben aan het lezen in ‘De andere typiste’ van Suzanne Rindell. Het boekt geeft me geen goed gevoel, maar ik kan ook niet stoppen met lezen. Bizar.
    Bij mij was het Porto voor den Bday, dus een hele happy bday gewenst. Geniet ervan

    1. Het is luiwijvensoep eigenlijk: een zakje voorgesneden soepgroenten, een kipfilet of twee, soepballetjes (die had ik wel zelf gerold), een zakje ravioli of tortellini. Je kookt eerst de groentjes een kwartiertje of zo (net onder water) met bouillonblokjes. Dan mix je de soep half (of niet, zoals je zelf het liefst hebt), en voeg je de kip in blokjes gesneden toe, dan de soepballetjes. Laat 5 à 10 minuten koken en doe dan de pasta erbij. Nog eens vijf minuten pruttelen en klaar. 🙂

Reacties zijn gesloten.