[Fotomuur] Tulpen (2)

In ons Droomappartement wil ik fotomuren integreren. Ik zal op mijn blog een aantal van die foto’s aan jullie tonen, in lijn met mijn goeie voornemen om terug wat meer met fotografie bezig te zijn, en dan moet u maar zeggen of ze goed genoeg zijn voor aan de muur. Momenteel zijn er vier thema’s: Familie, Vrienden, Ons, en Vakantie, waarbij ik u om anonimiteitsredenen helaas uiteraard enkel foto’s uit de vierde categorie kan tonen.

Alle tips over zowel de foto’s zelf, als hoe ze te combineren, en in welke grootte ze af te drukken, zijn méér dan welkom!

© LaJungfrau

Jaaahaaaa, dit is wééral een tulp, en wel uit dezelfde bos als het rijtje op de vorige tulpenfoto. Meer nog, het is de éénentwintigste foto die ik maakte met mijn spiegelreflex.
De compositie staat me wel aan: rechts diepe duisternis, links op de achtergrond de andere bloemen, en netjes in het midden – toegegeven ik heb er onderaan wat moeten afknippen! – die prachtige bloem.

Uw eerlijke mening en alle tips zijn méér dan welkom!

12 thoughts on “[Fotomuur] Tulpen (2)

  1. Ik zou per soorten dan werken,……vb 3 foto’s van de tulpen, 3 foto’s van een ander soort dat qua kleur en lay-out allemaal samenpast,……werk met onpare hoeveelheden dat oogt mooier, ondanks mijn symmetrische geest, moet ik dat toch toegeven,……..succes!!

  2. Heel mooi! Ik weet niet zeker of ik de andere tulpenfoto dan ook nog zou doen, dat is misschien wat veel tulp. Hangt natuurlijk ook af van de uiteindelijke omvang van de fotomuur 🙂

  3. Fraai!! Die zou ik wel een plekje geven!
    En wat betreft mijn belofte voor photoshop, heb jij iets van dropbox ofzo? Bestand is een beetje heel erg veel te groot om te versturen………

Reacties zijn gesloten.