#blotebenen: LJ doet mee

Als er zich een trend verspreidt door blogland, dan is LJ er tegenwoordig als de kippen bij.
Terwijl ik vroeger een aversie had tegen ‘go with the flow’, maar sinds mijn nieuwsgierige deelname aan de #wijvenweek is mijn houding ganz anderz.

Dankzij Twitter (ah! gotta love Twitter!) werd ik op de hoogte gesteld van Eva Daelemans verdienstelijke poging om meer blote benen te zien te krijgen.

Zo vroeg in de ‘zomer’ zijn de mijne nog spierwit en ze blijven ook niet gespaard van overbodige vetbewegingen bij het lopen.
Enfin, ik ga der geen tekeningske bij maken, u zal ze de komende dagen nog genoeg te zijn krijgen.

Dit, of spataders, dikke kuiten, knokige knieën, dikke enkels, gezwollen voeten, of eendert welke andere complexen of aandoeningen uw benen of vooral uw gedacht teisteren het doeternietmeertoe: overboord met die lange broek en haal die korte rokken, shorts en jurkjes maar boven.

Juni is officieel de #blotebenen maand.

En LJ doet mee. U kan hier een dagelijkse foto verwachten.

23 thoughts on “#blotebenen: LJ doet mee

    1. Moest ik jouw maat hebben ik zou ook voor gekleurde skinny’s gaan! Heb er nog geen enkele gevonden die me niet nog dikker doet lijken, jammer! Dan nog liever spierwitte melkflesbeentjes 😦

  1. Haha, ik had al gemerkt dat je van twitter houdt! Hmmm, blote benen dus. Ik draag bijna altijd een rok of jurkje, maar altijd met panty eronder. Ik vind het geen gezicht, zo bloot. Tenzij het heel hot is, ja dan doe ik ook blote benen, maar anders nee.

    Ben wel benieuwd naar je challenge.

  2. Niks mis met spierwitte melkflesbeentjes! Maar de gekleurde skinny’s zijn ook leuk. En soms (nu dus) is het stomweg te koud voor blote benen. Daarnaast kan ik mijn benen toch niet laten zien, want vorige week, toen het nog warm was en ik inderdaad blote benen had, was er een mug die dacht: aha! Dus nu loop ik rond met een dijbeen dat zo ongeveer geheel dik en rood is.

  3. Blote benen met deze temperaturen!? Nou LJ je moet er maar zin in hebben brrrr. De enige plek waar ik mijn blote benen momenteel show in op de sportschool hahahaha

  4. Ik draag nooit een broek, dus easy as pie for me (of hoe zeg je dat en anglais?). Afgelopen maandag was toch wel iets te koud voor mijn beentjes. 10°! Maar gelukkig brengen broekkousjes ook raad. 🙂 (jaja, ich weiss, dat zijn officieel geen blote benen, maar soit.)

Reacties zijn gesloten.