#40 Kleur in huis

Ik heb graag kleur. Alle tinten rood, geel, oranje, blauw, groen, paars, noem maar op. Dat maakt me vrolijk, dat straalt warmte uit, kortom ik voel me daar goed bij. Mij zal je dus nooit betrappen op het inrichten van mijn huis met strakke, witzwarte of sobere tinten.

Ons appartementje is helemaal lenteproof.

Nu het lentezonnetje nog…

(klik op de foto voor een groter formaat)

En hoe haal jij de lente in huis?

29 thoughts on “#40 Kleur in huis

      1. Hé, probeer ook een beetje te genieten van de laatste keer ‘lang’ vakantie he. Meteen gaan werken zal rap tegensteken, dan heb je tot eind december geen verlof….

        1. Ah da’s ook waar. En dan iedereen maar beweren dat er te weinig leerkrachten zijn he? First things first, succes nog met de thesis!

 1. Ik hou niet van overprikkeling in huis. Maar nu ook weer niet van strak en design. bij mij zijn het bleke meubels, grijze salon en hier en daar wat gekleurde dingen. En een ^paar dingen die ik lelijk vind maar omdat het erfstukken zijn laat ik ze ( voorlopig ) staan.
  groetjes

  1. Wel ik vind het ’t leukst om de meubels zelf sober te maken, en het dan leuk aan te kleden met kleurtjes. Als je alles in kleur doet wordt ’t zo’n kakafonie he?

 2. Ik haal nu al maanden, iedere week, tulpen in huis. Meestal gele, dat is voor mij DE lentekleur, maar verleden week waren het rode…en ik vond ze hier niet passen 😦 Voor de rest moet de lente in huis komen door de zon door de ramen maar die wil niet echt meewerken…. Momenteel is het eerder herfst in huis 😦

  1. Geel, ja, tulpen, ja! Volgend jaar wil er op mijn balkon hebben 🙂
   Ik denk erover om zo’n UV-lamp te kopen en die in mijn living te installeren, dan kunnen we tenminste doen alsof de zon schijnt.

 3. O, die doosjes heb ik ooit ook gehad. Ik bewaarde er mijn oorbellen in, herinner ik mij. Maar ondertussen heb ik ze weggedaan want ze waren niet zo praktisch. Ik ben ook zot van kleurtjes! Ik zal altijd een kleurtje aanhebben al is het maar in een detail zoals een oorbel of zo.

  1. Ik vind ze ook niet bepaald praktisch als opslagplaats, dus gebruik ik ze als decoratie maar zelfs dan vind ik het niet alles…

 4. Ik was vorig weekend stickers gaan kopen in de vorm van bijtjes en kikkertjes voor op mijn werk, wat een fantastische lentegevoel ik nu heb als ik naar mijn bureau kijk!!

  1. De tussenwand tussen mijn bureau en dat van mijn collega is rood, en de muur waar ik op uitkijk groen, dus ook daar kleur genoeg (maar gezelligheid is iets anders). Die stickers lijken me wel leuk, foto? 🙂

 5. Wij zijn wat ouder geworden en ons interieur is nu witte muren en in iedere kamer één accentmuur. En dat is voor ons superbe. Maar wij halen de lente in ons huis door in ons hart héél fris en vrolijk te zijn. Gewoon door onzelf té zijn en te genieten.

  1. Zo wil ik later ook mijn living: één accentmuur, de rest in een lichte of witte kleur! Ja die instelling van genieten, we zijn ze aan ’t zoeken hoor! Misschien als de examens achter de rug zijn…

  1. Bij ons is het net omgekeerd; het lief wil een strak koel interieur! Gelukkig is het appartement ‘van mij’ en wou hij geen inspraak bij de inrichting 2 jaar geleden. Als we ooit verhuizen, zal het misschien anders zijn. Moeten we een gulden middenweg vinden voor we in één of ander interieurprogramma terechtkomen.

 6. Ik zet de ramen open en dan komt die heerlijke geur van fluitekruid en andere lentedingen vanzelf binnen 🙂 En verder zorg ik gewoon dat ik het zonnetje in huis ben! 😛 Met een kleurige outfit én een kleurig humeur.

  1. Ja de lentegeur is er alvast wél he! Nu die regen- en donderwolken nog wegkrijgen. Ik ben namelijk nooit ’t zonnetje in huis!

 7. Aangezien het hier mijn papa zijn appartement is hou ik me niet zo bezig met de inrichting. Alhoewel er hier wel genoeg kleur is, de muren zijn hier warm geel en warm rood :-).

  In mijn kleren draag ik zowiezo heel graag kleur. Ik voel me niet ongemakkelijk om kleur te dragen. Ben zelfs gaan solliciteren in fel blauwe en rode outfits, gewoon omdat ik mij daar beter in voel dan in zo’n grijze muizenoutfit :p

  1. Misschien daarom dat je hen bent opgevallen? :-p Ik zal de tip doorgeven aan mijn vriend, volgende keer moet ie iets opvallends dragen zodat ze hem blijven herinneren!

Reacties zijn gesloten.