Count your blessings 11

Maandagmiddag lunchen in het warme lentezonnetje op een bankje met twee collega’s.

Gezellig avondje met Mommie, Tantan en Zus die kwamen eten. De spaghettisaus sloeg tegen. De brownies maakten alles goed.
CYB11

Ons daguitstapje naar Rijsel ofte zoals de Fransen het zo fancy zeggen ‘Lille Europe’ werd daarbij ook geboekt.
CYB11

Het lief kunnen vastpakken, gewoon omdat het kan, op elk moment dat ik bij hem ben. Als ik te plakkerig word, zeg ik lachend dat ik dagelijks minstens tien knuffels nodig heb:

Ik moet toch mijn schade kunnen inhalen, van de 21 knuffelloze jaren vóór ik jou kende?

Als het zonnetje schijnt en ik heb geen al te hoge hakken aan, dan stap ik graag twee haltes vroeger van de bus om door de wijk, sun in my eyes, naar huis te wandelen. Mmmmm…
CYB11

Twee dagen achter elkaar een terrasje doen bij het bruine café aan de kerk, zonder tafel want die waren nog niet gereed, en mét een dame blanche.
CYB11

CYB11

De zonsopgang op de Nationale Dag van Rouw: de zon had zich in mist gehuld en was een mysterieuze bal aan de horizon.
CYB11

Gaan shoppen. Woehoew!
CYB11

Na mijn korte shoppingtripje nodigde ik het lief uit voor een (beetje fris) terrasje op de Oude Markt. Nog een paar graden warmer en we kunnen weer cocktails drinken!
CYB11

’s Avonds kookte ik samen met Zus en het lief voor Mommie, Deddie en Tantan. ’t Was supergezellig en we hebben veel gelachen en gebabbeld! Misschien dat we komende herfst met z’n zevenen (inclusief hond Kaatje!) op weekend gaan in Dardennen, dat zou ongelooflijk fijn zijn.
CYB11

Zondagochtend koffiekoeken en The Voice bij het ontbijt.
CYB11

Daarna wisselde ik mijn living om. Wat me daarbij het blijst maakte was het vinden van een distributiekabel die lang genoeg was zodat de tv kon worden verplaatst, cruciaal in mijn interieurplannen.
CYB11

Daarna van achter mijn laptop aan de eettafel een prachtig zicht hebben, zowel op de tv als op ons uitzicht.
CYB11

’t Was dus een héél leuke week…

15 thoughts on “Count your blessings 11

Reacties zijn gesloten.