Count your blessings

Wegdroombergreclame… Met zusjes Eiger, Mönch en Jungfrau.

Een goeie kwak euhm tiramissu gemaakt door het lief… Was veel lekkerder dan het eruit ziet hoor 🙂 Mommie en Deddie vonden het ook lekker; door hun traumatische salmonella-ervaring van 13 jaar geleden kwam het legendarische tiramissuverhaal van toen nog eens bovendrijven. Och heerlijk herinneringen ophalen!

Zonsopgang vanuit het keukenraam op De Heuvel, vlak voor het winteruur de zonsopgang met een uur vervroegde. Daar sta ik niet voor op zenne!

Spelen met 500g lettersnoepjes.

Me eindelijk eens aan het maken van Kaiserschmarren wagen… en ’t was nog lekker ook!

Een zakje M&M’s terugvinden in mijn sjakosh met overschot van het cinemabezoek van vorige week, prima gezelschap voor op de trein naar His Hometown.

Op ’t onverwachts naar NOTP mogen gaan!

Verdorie, dat waren te veel foto’s met eten. Moet ik eens iets aan doen.

De mosterd haalde ik bij deze dame.

10 thoughts on “Count your blessings

  1. Ziet er allemaal heel leuk en lekker uit! Alleen M&M’s zijn puur vergif voor mij! Heb er verleden week gegeten voor het slapengaan en heb geen oog dicht gedaan! al die kleurstoffen maken een mens nog hyperder dan hij al is! Is ook ten strengste af te raden voor adherkes.
    groetjes
    Christa

  2. dat met die m&m’s had ik ook exact hetzelfde voor, behalve dat ik het een week later terugvond en op dat moment aan mijn dieet was begonnen. mijn zus was dankbaar :p

Reacties zijn gesloten.